- molnsäng

image392

En sån här "lådsäng" har jag då rakt aldrig sett förrut. Kanske inte jättesnygg, men idén funkar.
Courtney Scott har hittat på sängen som är inspirerad av Ming Dynastin. Molnen är fotade digitalt i Patagonia som hon sen har pixlat till i datorn.

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Vilken annorlunda säng!

Postat av: scrolla

psst. bloggklockan går två timmar fel - jag var INTE uppe klockan 6 på lördagsmorgonen och bloggade om nu någon trodde det. ;)

2007-04-14 @ 11:11:05
URL: http://www.scrolla.blogg.se
Postat av: cleo

Jag såg inte att det var en säng förrän jag läste texten, jag trodde det var förvaring! Jag tycker den är läcker som idé, men hade föredragit mjukare former på det som är utskuret. Då hade det varit en höjdare tycker jag. ;-) Jag såg nedanför att Du hoppat på länktåget. Det gjorde jag också. Men så blev jag tillfrågad igen av två stycken och insåg att de enda som alltid är med på listan är de som startat det hela... En pyramid alltså. Jag skrev ett inlägg om detta, för det kan tydligen få konsekvenser så man inte indexeras lika bra på GOOGLE. Ja, det står i mitt inlägg, med länkar till förklaringar. Värt att se på. Jag gick istället in på bloggportalen och lade till lite folk som favoriter där. Så, nu är Du inlagd som favorit hos mig på bloggportalen. Ett myket bättre "länktåg"! :-)

2007-04-14 @ 16:34:15
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se/
Postat av: scrolla

Ja, jag vet. Haha. Tänkte nästan skriva det där i inlägget att det utskurna var lite för kantigt för min smak...

Ja, jag läste det där. Kan bara säga att du är klok som en bok. :) Jag gör samma!

2007-04-14 @ 16:38:27
URL: http://www.scrolla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback