- efterlyser svenskt etsy?

Hej alla mina kunniga och duktiga läsare!  :)

Jag undrar om det möjligen finns någon svensk motsvarighet till Etsy? Verkar inte så va? Folkart finns ju förvisso men är inte riktigt vad jag tänker på. Jag vet att jag någon gång hittade en site med någon Etsy-liknande idé som jag omöjligt kan hitta nu (om den fortfarande finns så känns den inte så aktiv).

Annars - är det möjligen någon som känner sig manad att starta något sådant?  ;)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag har ingen kunskap om att starta ett sånt, men jag skulle helt klart använda mig av det om det fanns tilgängligt. Har saknat en svensk motsvarighet av etsy!

Postat av: art[e]fact

Hej! Jag vet inte om det är något, men det finns något som heter "ung design" och som ligger i startgroparna precis, kika in på www.ungdesign.se. Vad jag förstår så kommer sajten att funka som både community och köp-och-sälj-sajt... Hör gärna av dig (eller skriv ett inlägg) om du hittar något bra! :)

2007-05-23 @ 10:19:52
URL: http://artefact.blogg.se
Postat av: scrolla

Tack för tips - men tyvärr kan jag nog inte klassas som "ungdom". Så jag känner mig inte riktigt välkommen där... Letar vidare. :)

2007-05-23 @ 10:54:03
URL: http://scrolla.blogg.se
Postat av: Cajsa

Det låter som om www.pinkpea.se skulle kunna vara något för dig ; )

2007-05-23 @ 20:32:44
URL: http://cajsitadesign.blogspot.com
Postat av: scrolla

Oh! Tack för Pink Pea-tips! Verkar ju som det så småningom kan bli något av den... Men jag har dock väldiga problem med namnet "pink pea" och med färgen rosa. Jag kanske är fånig men jag kan inte identifiera mig och mina produkter med "pink". Hmm. Funderar.

2007-05-23 @ 23:13:35
URL: http://scrolla.blogg.se
Postat av: Cajsa

Haha, jo det kan jag kanske förstå! Men jag tycker inte att duktiga svenska hantverkare ska vara rädda för Etsy för att det är amerikanskt, det är ett väldigt lätt och billigt sätt att få ut sina varor (spec om man som jag inte vet ett dyft om webbdesign)!
Jag har sålt mkt grejer till alla möjliga världsdelar, men om man gör reklam för sin butik inom Sverige går det ju lika bra det. Så, testa, tycker jag! Mejla gärna mig om du undrar över ngt, så kanske jag kan hjälpa dig : )

2007-05-25 @ 13:54:28
URL: http://cajsitadesign.blogspot.com
Postat av: Christer

Ungdesign.se är ny design som en gratis digital mötesplats för kreativitet i alla åldrar. Här kan du visa upp dina saker och få dom bedömda på ett "Galleri" eller sälja dom på vårat "Designtorg". Din sida kan du använda som en egen hemsida/CV.
mvh Christer och Malin

2007-05-29 @ 15:05:30
URL: http://www.myspace.com/ungdesign
Postat av: Joachim Schultz

Hej
Niperus Hantverksmarknad www.niperus.se är mitt bästa tips.
MVH
Joachim

2007-07-22 @ 21:47:52
URL: http://www.niperus.se
Postat av: Anonym

www.signerat.se kommer under 2008 slå upp sina portar.. kanske är det du söker..
/Ellen

2008-05-05 @ 19:27:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback