- casa cor

image574

Åhh - nu är det inte långt kvar till
Casa Cor öppnar sina dörrar här i Stockholm för alla nyfikna! För den första september är det äntligen dags. Casa Cor är alltså en hemutställning där 35 designers har inrett ett rum var för en fiktiv familj, vilket ska bli mycket spännande att se. Jag hoppas att man ska komma hem fylld av inspiration.

Bilden är från en annan Casa Cor i ett helt annat land.

- såja

Nu har jag och alla mina loppisfynd landat hemma. Efter fyra 1/2 regniga veckor på Gotland kommer jag hem till en totalt överbevuxen trädgård - det har tom växt upp något trädliknade över grusgången som man måste ducka under! Suck. Jag delar trädgård med två andra hus vars ägare tydligen inte varit hemma som jag trott. Nåja, nu skiner solen och jag ska passa på att gå ut och tokröja (istället för att blogga).

Ville bara heja lite. Ses senare!

- vigselringar?

image573

Magnetiska vigselringar kanske vore nått att ha?
Stéphanie Radenac har visst hittat på.

- om sysselsättning

image571

Här på sköna ön är det mesta skönt - förutom vädret. Det gjorde tydligen inget att jag glömde shortsen hemma i Stockholm...

För att sysselsätta mig och mina fingrar virkar jag en hel massa och har fått dille på att göra små filttossor. Efter lite övning börjar de faktiskt bli ganska bra. Roligt är det hur som helst. Men snart får jag en massa besök hit så jag slipper sysselsätta på egen hand. Nåja. Tjing och hej!

image572

- hohooo

Vill bara visa mig och säga HEJ!  :) Jag befinner mig annorstädes (inte hemma alltså) och även i år visade det sig att det inte funkar att surfa så bra härifrån (suck). Men nåja.

På Gotland regnar det idag, så ingen behöver vara avundsjuk på mig...  ;) Annars är allt mer än bra här. Hoppas att det är så med er, alla mina rara och trevliga besökare!

Ha det så bra och var rädda om varandra!
kram