- smart bokhylla

image750
Den här bokhyllan skulle funka för mig - faktiskt så skulle jag vilja behöva en sån NU! Hittad och funnen
här.

- snyggaste sladden

Via Hemfeber hittade jag den här snygga förlängningsladden som går att köpa på Inreda. Några sådana skulle jag faktiskt vilja ha. 199 kr för 5 meter.

image748

- tape tape

image746
Jahaja, det bidde inte mycket bloggande här på sistone. Det är visst lite körigt att ha både en ny bebis och ett ny affärsidé att tänka på.  :) Men vilket lycka!

Nåja. En snygg tejphållare kanske man får fresta med? Finns
här.

image747

- möbelmässan

Tyvärr har jag inte mycket att rapportera därifrån - om det beror på att jag inte är van att vara ute bland en massa folk, längtade hem till bebisen eller om vi mest gick och tänkte och pratade om vårt kommande företag ELLER om det var så att jag inte såg något särskilt som imponerade - det vet jag inte (förmodligen lite av allt). Men nåja, här kan ni som inte var där (och jag) kika in lite vibbar från mässan.
image745

- lycka

Lilla Vera väger nu över två kilo men har fortfarande sond  kvar i näsan för att kunna få i sig all mat. Ibland har lilla söt ruskigt mycket att berätta om med hela kroppen...

image743
image744


Och nu är det förresten klart att jag och en annan mycket trevlig bloggerska ska starta företag ihop. Så fruktansvärt spännande! Ni kommer så småningom bli varse om vad det handlar om... (jo, för det är ju webbaserat förstås)

Idag ska jag fira helg med att åka på möbelmässan OCH till ikea (utan bebis, pappan är föräldrarledig två dagar i veckan) - trevlig helg på er och stor kram! Och än en gång tack för alla fina värmande kommentarer!


- HEMMA!

Jo, visst är det så! Verkligen helt underbart!

Lilla Vera fyllde en månad igår och fick lämna sjuhuset, fast med hemsjukvård. Så nu ska vi försöka hitta våra egna rutiner. Härligt!

Och jag längtar förstås till att kunna börja blogga igen, snart är jag tillbaka.  :)