- ett kort hejhej

Phuu. Nu är lilla söt en vecka gammal och mår fortfarande jättebra. Vi har flyttat till en Neoavdelning där man får ett familjerum som man kan ha sitt lilla gny i (fast man kan förstås få avlastning om man behöver). Tyvärr har den här mamman varit sjuk mest hela veckan och är nu inlagd på en annan avdelning. Som tur är så funkar det så att jag kan gå dit på mina kontroller, provtagningar och antibiotikakurer och sen vara på den andra avdelningen tiden emellan. Så jag har lyckats med att ha två sängar på samma sjukhus.  :)

Ville bara skriva några rader. Annars lär det blir rätt tunt här eftersom man inte får ha egen dator på rummet...

Kram och hej - och JÄTTETACK för alla fina kommentarer!

- jag har blivit mamma!

I fredags föddes fina lilla flickan!

Hon vägde då 1558 gram och är 40 cm lång. Än så länge mår hon jättebra, är ovanligt mogen för sin ålder och tydlig med sina behov (enligt personalen). Hon klarar sig utan andningshjälp och ligger nu i vanlig säng, men de har fortfarande koll på andning och puls osv.

Jag blev snittad eftersom jag hade fått en infektion som gjorde att det var nödvändigt att få ut henne. Jag börjar också pigga på mig, men det känns förstås i kroppen att man har legat i en månad och sen blivit uppskuren.  :)

Men vi är såklart väldigt lyckliga över att allt har gått så bra! Underbart!