- bokhylla

image644

Jag fick en idé när jag såg den här hyllan, jag tror nog att jag ska göra något liknande - men hade jag haft råd hade jag förstås köpt denna, 5 900 kr hos
Inne Online. Hyllan heter Square och designen står Linde & Sandström för.

Kommentarer
Postat av: Evelyn, i hemmet

Ja, den var inte så tokig! Det ser inte så svårt ut att göra någonting liknande, och det blir ju mycket billigare :)
Kram!

Postat av: Malin

Hej! Jag har faktiskt också funderat på att göra en sådan, eller sambon rättare sagt. Jag har en "skada" och det är att så fort jag ser något som jag gillar som är dyrt så funderar jag på om det går att göra själv. :) Ska förresten be gubben göra en annan hylla som Karin Mannerstål har designat. Kul att man kan göra lite själv. Å så slipper man betala dyrt.

Ha det gott! /Malin

2007-10-20 @ 22:08:16
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se
Postat av: Elisabeth

Du, den är toppsnygg!!! Vad tror du om köpa på sig ett gäng kuber på IKEA och sätta en tunn list där längst fram... och så sätta upp som som i ett schackrutigt system, ser du bilderna i mitt huvud? Här sitter jag & bollar idéer med någon som inte bett om DET :-)

2007-10-21 @ 14:23:38
URL: http://levaleende.blogg.se
Postat av: G

Du Elisabeth, hur tänkte du med listen? Ska den funka som bokstöd så att böckerna inte halkar av? Det som jag förstod av din idé verkade ju himla smart.

2007-10-21 @ 15:47:19
Postat av: scrolla

Haha. Jag älskar idébollar! Näe, jag förstår faktiskt inte riktigt, riktigt. Jag har också varit inne på det där med kuber faktiskt. Men jag tänker att det är en ovanligt lätt sak att bygga - man bara sågar upp lika stora delar...

Jag undrar som G - hur tänker du med listen?

2007-10-21 @ 19:30:35
URL: http://scrolla.blogg.se
Postat av: Elisabeth

NU är jag tillbaka :D
G, det känns som du är med på mitt tänk, för att man ska kunna ställa böcker på "taket" på kuben riktade utåt, tavellist-tänk, så krävs det en stopp av något slag...
Böckerna som är I kuben är ju inga bekymmer, om man gör precis som på scrollas bild, jag tror jag hänger på er/dig & gör likadant!
Det vore snyggt med tex annan färg I kuben, funderar högt... :)

2007-10-25 @ 19:32:26
URL: http://levaleende.blogg.se
Postat av: scrolla

Ja! Absolut kan man leka med färger, eller varför inte tapetbitar... Jag har lite av en plan att måla svart tavelfärg på "utsidan" - så blir det en käck hallhylla kanske.

2007-10-27 @ 23:45:19
URL: http://scrolla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback