- personliga tandborstmuggar

177762-623

För att det inte ska råda något som helst tvivel när det gäller vilken tandborste som hör till vilken familjemedlem så lackade jag fast 
Krokobox-gubbarnatandborstmuggarna. Pappa Ps gubbe blev dock förstörd i tillverkningen så han får hålla sig till tålls i några dagar i väntan på sin snygga mugg. Perfekt!

När vi väl har flyttat dit vi vill bo är planen att måla en tavellist vit och sätta Krokobox-krokar under, så får alla sin egen krok och plats på hyllan (jag skriver det här så kanske jag inte glömmer av det sen när det är dags...).

- fågel att pilla på

image621image622

Oj, jag tog visst en oplanerat lång bloggpaus. Jag har börjat jobba igen efter sjukskrivningen och orken räcker inte till... Jag jobbar. Jag sover.

Men sen - sen när jag har piggat på mig ska jag börja sy roliga saker till bebisen! :) Kanske låter jag mig inspireras av dessa fåglar från
labels-label?! Och vill man nu inte sno idéen så finns här en lista på var dessa charmiga fåglar säljs i Sverige.

- om holländsk design

image620

TV-TIPS:
Bästa formen i SVT hade igår ett program som handlade om holländska Droog Design - "Få formgivare har haft så stark påverkan på den formvärld vi lever i nu som dessa holländare."

Att jag gillar Holländsk Design är väl inte en direkt hemlighet på den här bloggen och alla vet väl vid det här laget att man kan se SVTs program på nätet en månad efter sändning?! (annars går programmet i repris idag klockan 17.45 på 24:an)

- spretig klocka

image618

Kanske lite för spretig men kul ändå. Italienska
Progettishop har dessa och en mängd andra lite finurliga klockor.

- lysande kläder som nattlampa

image617

Vad sägs om en lysande galge? Tufft. Men inte riktigt värt $249 va? Finns hos
Generate.

- skålar med stencil

image615

Tänk att Martha Stewert kan göra så fina skålar! Finns hos
Macy's för $12 styck.